Radio FM frequentie - Radio Black Mustang

Welkom bij Radio
" Black Mustang "
De gezelligste muziek vanuit Doetinchem
Ga naar de inhoud
Het Radiostation

Radiostation Black Mustang bestaat al sinds 1985, toen nog vanuit de locatie Dieren. Na vele jaren geen uitzendingen te hebben gemaakt vonden we het in Augstus 2016 weer eens tijd worden voor een gezellig radiostation. Nu vanuit Doetinchem sturen wij de leukste muziek het internet op waar al vele mensen over de gehele wereld naar luisteren. Veel Nederlanders in o.a. Australië, Canada, USA, Aruba, Curacao, Jamaica stemmen dagelijks af om naar muziek van hun geboorte land te kunnen luisteren. De muziek die wij uitzenden heeft een hoge gezelligheids factor waardoor je onze muziek ook vaak klingt in bedrijfshallen en kantoren. Radio Black Mustang de leukste muziek en de gezelligste zender uit Doetinchem.
Onze studio

Vanuit onze studio in Doetinchem verzorgen wij dagelijks onze radio uitzendingen 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Niet als bij de grotere zenders in de Nederland waar u de DJ met grootste woord het meeste hoort, draaien wij onafgebroken muziek wat u van een radiostation mag verwachten. Zo kunt u uw in de zomer tijdens de BBQ of tuinfeest luisteren naar de gezelligste muziek van nu en uit het verleden. Voor verzoekjes staan wij altijd open, dus mail ons gerust.
De digitale FM radiozender

Op gezette tijden staat onze radiozender aan waardoor u ons in de regio Doetinchem ook op de FM band kunt ontvangen. Onze radiozender is een regelbare 25 watt PLL - FM stereo zender welke afhankelijk van de weercondities qua vermogen wordt ingeregeld door de DJ computer met bijbehorende software. Ons normale zendvermogen ligt rond de 25,6 watt, maar word bij slechte weerconditities automatisch digitaal afgeregeld naar het gewenste vermogen. Door diversen automatische 4G meetpuntpunten in ons ontvangst gebied draait onze zender altijd op het meest optimale zendvermogen. Door het zend vermogen automatisch te laten regelen voorkomen wij storingen in de ether en hinderen wij niet al het overige radioverkeer. De radiozender wordt door de DJ computer tevens ook bewaakt op koeling en antenne reflectie om een perfecte ontvangst te garanderen. Bij afwijkende waardes ontvangt de zenderbeheerder automatisch bericht en kan hij op afstand, indien noodzakelijk ingrijpen. Met de zender op maximaal vermogen zijn wij in de straal van 25 km vanaf Doetinchem te beluisteren.
De antenne

Hoog in de lucht en op het hoogste punt van Doetinchem op 33,87 meter boven NAP staat onze radioantenne welke zorgt voor een perfecte ontvangst in Doetinchem en ver daar buiten. Onze 1/4 golf GP2 antenne kunnen we belasten tot max. 150 watt maar dat zal in ons geval niet nodig zijn. Wij willen 100% FM dekking in de gemeente Doetinchem en alles daar buiten is mooi mee genomen.
Internet radio

Buiten ons zend gebied zijn wij te beluisteren via internet radio. Stem uw smartphone, tablet, computer of mediaplayer af op ons internetstation.
24/7 luistert u bij ons naar de gezelligste muziek vanuit Doetinchem.Copyright © 2023; Radio Black Mustang. Alle rechten voorbehouden.
Designed by Rial ICT Design.
Terug naar de inhoud